Vår digital markedsføring

Vår digital markedsføring

I mitt seneste blogginnlegg skal jeg skrive om utviklingen i digital markedsføring. Teknologien er i utvikling og stadig endres. Gjennom dette innlegget skal jeg skrive om hva jeg har lært gjennom semestret. 

Markedsføringen har utvikles seg mye med tiden samtidig med teknologien. Her er det viktig å føle med trenden, og vite hva som er viktig å føle med på. Våre nye teknologier samt våre nye sosiale medier er viktig å vite hva som er trenden gjennom tidene. Er fokuset på egne ansatte eller bruke byrå? Samtidig er det viktig å ha ha godt innsikt i personvern og GDPR. Her kan det skje endringer i forutsetningene for sporing, som for eksempel cookies, ITP, ETP og lignende. Det kan oppstå filterbobler og ekkokamre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.